А може би алтернативно SPA...Кое да изберем?

Какво е SPM?

Вакумен - с отрицателно налягане; лимфен дренаж с изчистващо и регенериращо действие, разбиващо мазнините. Колко процедури са необходими? Това е въпрос, чийто отговор е наистина относителен и свързан със субективни характеристики.

Предлагаме Ви да изпитате ефекта на този метод с поредица от 6 процедури на крака и седалище с 50% отстъпка - 150лв. В случай, че ефектът е впечатляващ - можете да се възползвате от офертата напълно - като ползвате допълнително 40% отстъпка от цената на следващите 4 процедури. Повече информация вижте тук!

Класическата липосукция, разбира се е доказано работещ метод - що се отнася до целулита. Днес офертата на Колектива за тази скъпа процедура е: ЛИПОСУКЦИЯ на до 3 симетрични зони за 1800 лв, вместо за 3600 лв - от SkinSystems! За повече информация по офертата!

А защо да не опитаме и последния писък в SPA процедурите!Още повече - в \"Кемпински Хотел Гранд Арена\" 5* -  Банско! Метод, гарантиращ пробуждане на 5-те сетива, наречен ALPHA SPHERE, включващ звуково и светлинно шоу! Офертата на Колектива е: Три дни за двама+романтична вечеря за 319 лв! Виж повече!

Еленският Балкан лекува с неподправената терапия на природата. Предложението на Колектива за тези, които я предпочитат е: Елена - 3 дни за двама в комплекс \"Костадиновите къщи\" само за 60 лв! Побързайте!

Още SPA за дамите и то на изумителна цена:

Маникюр с ORLY за 2.50 лв, вместо за 10 лв, от студио \"Селена\"!

Защо не - ако комбинирате посещението на същото студио и с боядисване на коса независимо от дължината й - за 15 лв! Виж повече!

 

За още ексклузивните сделки, достъпни само през www.novatv.bg - вижте ТУК!